Kiadó ipari ingatlan Helvécia 578 909 Ft

Leírás

KIADÓ Kecskemét mellett az ANTOLIN gyár közelében található, zárt iparterületen található gazdasági komplexum!Helvécián, jól megközelíthető helyen KIADÓ, minőségi 325 m2-es modern csarnok épület 2024-ben felújított irodákkal,öltözőkkel,teakonyhákkal. Az ingatlan újszerű, tökéletes műszaki és esztétikai állapotú, logisztikai és munkavállalói szempontból is kiválóan megközelíthető. Környezetében hasonló, modern csarnokok találhatók.Szükség szerint anyagmozgatás is biztosított, külön megállapodás alapján.Jellemzők:- 300 m2 nettó alapterület az üzemi területen 6,5 méter belmagassággal, 6 méteres állványzattal (igény esetén) itt lehetőség van akár kisebb csarnokok bérlésére is amik 1150 és 650 m2 alapterületűek- rakodórámpa- targoncatöltési lehetőség- kedvező díjszabású áramköltség- Jelenlegi kialakítás alapján 300 nm az üzemi terület+ 25 m2 irodarész- 3 X 100 Amper- ipari padló- Iroda rész, és a csarnok igény esetén fűthető- Szekcionált kapuk- Kiépített parkolók, kamerarendszer, 24 órás őrzés- Körbezárt, térkövezett, parkosított, rendezett környezet- Azonnal birtokba vehetőMinimum bérleti időtartam: 1 év.Bérleti díj : nettó 4,5 EUR/m2/hóBővebb felvilágosításért keressen bizalommal !
Kis Virág vagyok, az Arany János utca iroda képviseletében mint örökös tag

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: IP088566-NOK

Ipari ingatlan részletei

Ár: 578 909 Ft/hónap
Méret: 325 négyzetméter
Azonosító: 11417382
Irodai azonosító: IP088566-4718561
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: műhely
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Gáz
  • Villany
  • Víz

Térkép


Így keressen kiadó ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a kiadó ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
kiadó ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra